L’activitat “Laboratoris Creatius” oferirà una desena de tallers per a infants durant aquest juliol

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) organitza per al pròxim mes de juliol el projecte Laboratoris Creatius. Es tracta d’activitats educatives de lleure, adreçades a infants d’entre tres i dotze anys i que s’ofereixen de forma gratuïta i en format de tallers artístics.

PUBLICITAT

En total hi haurà cinc Laboratoris Creatius que, de l’1 al 26 de juliol, s’ubicaran a les escoles Riu Clar, Ponent, Marcel·lí Domingo, Sant Salvador i Saavedra i els tallers, treballaran una desena de disciplines artístiques com la música, la màgia, l’artesania, l’arquitectura, la pintura, el teatre, l’art i natura, l’art audiovisual i urbà; i la ciència i experimentació. Cada Laboratori treballarà dues d’aquestes disciplines artístiques que s’han creat basant-se en tres eixos estratègics: la connexió d’espais i agents educatius, l’equitat educativa i l’enriquiment educatiu mitjançant el lleure.

Dits tallers es duran a terme entre les 9 h i les 13:30 h i les inscripcions, que es faran per quinzenes, per a poder gaudir d’aquestes activitats de lleure infantil s’obren el pròxim 22 d’abril.

PUBLICITAT