L’AEH incorpora als apartaments turístics a les seves files

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEH) ha presentat aquest dijous una junta renovada amb la incorporació de L’associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona. Una unió que segons l’AEH neix de la voluntat de “donar veu a aquest model turístic i servir d’interlocutor amb l’ajuntament de les seves necessitats”.

AEH apartaments turistics
PUBLICITAT

Des del patronat de Turisme de Tarragona expressen que aquest model ha suposat 10.000 pernoctacions durant l’agost a la ciutat, és una dada que fins ara asseguren “no es coneixia”. Jordi Vilar, president de l’associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona, assegura que la seva presència ha ajudat a estructurar aquesta oferta a la ciutat i mostrar-la amb transparència. Actualment, hi ha uns 8.000 llits a Tarragona, una dada que situa la ciutat per sota d’altres capitals catalanes. A més el president manifesta que “aquests apartaments ofereixen una oferta diferent amb estades més llargues”.

Vilar ha remarcat que “els apartaments arriben on no hi ha altres allotjaments, com ara el port o els polígons industrials”. Amb tot, l’associació ha volgut remarcar que “existeix una normativa reguladora i la segueixen, amb l’objectiu d’acabar amb els apartaments il·legals”.

PUBLICITAT