L’AEQT i la URV impulsen el primer màster estatal sobre seguretat industrial en processos químics

L’AEQT i la URV oferiran el primer màster sobre la seguretat industrial en processos químics a l’estat espanyol. El programa, impulsat a través del Centre de Formació Permanent de la Fundació URV busca proporcionar una formació avançada i especialitzada en la gestió integral de la seguretat en entorns industrials i dotar als estudiants amb els coneixements teòrics i pràctics necessaris per respondre a les necessitats empresarials i socials en matèria de seguretat industrial.

PUBLICITAT

Tindrà una durada de dos cursos acadèmics, començarà el 30 de setembre d’enguany i finalitzarà el juny del 2026. La modalitat serà presencial i s’impartirà a l’Escola Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ).

Es tracta d’un programa de formació dual amb pràctiques a les mateixes empreses i inclourà l’estudi de casos reals. Segons les entitats promotores, tindrà un “enfocament pràctic i realista”. Comptarà amb la participació de professionals del sector químic de Tarragona reconeguts en el camp de la seguretat industrial i professors de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química, ETSEQ.

PUBLICITAT