L’afluència de l’inici de festes supera les expectatives dels hostalers

El primer cap de setmana de festes de Santa Tecla ha omplert la ciutat de Tarragona de gom a gom amb un gran seguiment de tots els actes. Prova d’aquesta afluència massiva va ser la diada castellera de diumenge amb 10.000 persones a la plaça de la Font segons la Guàrdia Urbana.

Santa Tecla gent
PUBLICITAT

Davant d’això l’hostaleria tarragonina somriu davant d’aquesta situació amb una ocupació del cent per cent a les seves taules. Javier Escribano, president de l’Associació d’Empresaris Hostalers de Tarragona Ciutat, explica com “fins i tot s’han anul·lat algunes reserves per la incapacitat d’aparcar”. Un problema que s’ha solucionat ràpidament per la constant afluència a la ciutat, segons indica el president. Escribano assegura que “la quantitat de gent ha superat les seves expectatives”, assegurant que “la meitat de visitants ja haurien omplert els restaurants tarragonins”.

Ara la restauració mira amb preocupació el final de temporada, augurant una baixada ràpida de clients amb el canvi d’hora. Escribano es mostra esperançat en què aquestes festes serveixin per fer a molta gent descobrir la ciutat i ajudin a lluitar contra estacionalitat del turisme.

PUBLICITAT