Laia Estrada, Jordi Martí i Santi Fortuny tornen a plantar a jutge

Laia Estrada, Santi Fortuny i Jordi Martí estaven citats a declarar un altre cop aquest dimarts al migdia als jutjats de Tarragona. Els dos consellers a l’Ajuntament de Tarragona, i l’activista, han de declarar per suposats desordres públics durant la vaga general del passat 3 d’octubre. Així com ja van explicar el primer cop, que no van entrar als jutjats, aquest dimarts tampoc s’han presentat. Consideren que “és un muntatge” i per això no hi van. Laia Estrada ha explicat a través de les xarxes socials que “no compareixeran voluntàriament en un cas que persegueix muntatges orquestrats amb finalitats polítiques contra l’independentisme.”

PUBLICITAT

Cal remarcar que a partir d’ara els poden detenir en qualsevol moment perquè vagin a declarar. Des de la CUP ja han fet una crida per estar en alerta per totes les mobilitzacions que puguin dur a terme.

Sembla que la detenció no serà imminent segons ens ha explicat Laia Estrada, no saben si els tornaran a citar a declarar o què passarà, però de moment, sembla que no els detindran en els pròxims dies.

PUBLICITAT