Laia Estrada: ”La participació ciutadana ha de ser l’eix central”

L’alcaldable de les eleccions per la CUP, Laia Estrada ha visitat els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona en motiu de les properes eleccions del 26 de maig. La portaveu de la CUP ha remarcat la importància que el seu partit tot i no tenir gaire ressó a les administracions públiques, tenen els objectius de desenmascarar el poder real.

PUBLICITAT

Sota el seu lema ‘’Redibuixar Tarragona’’ la representant a l’alcaldía de Tarragona va remarcar que s’han de fer canvis profunds de la ciutat a la llarga amb cinc objectius: la participació ciutadana, la defensa dels drets i llibertats de la ciutadania com l’habitatge, l’educació i la sanitat així com la violència de gènere, desenmascarar la corrupció a l’alcaldia, a més de la cohesió urbanística de la ciutat i revitalitzar els barris de la ciutat

Un dels problemes de Tarragona és la desconnexió dels barris, la representant de la CUP remarca que fa falta voluntat política i proposen quatre eixos de cohesió: camins per vianants, transport públic, l’urbanisme de la zona perifèrica i darrerament la segregació cromàtica.

La proposta del partit anticapitalista sobre la neteja de la ciutat seria sancionar l’empresa que gestiona la neteja de la ciutat.

Finalment la líder de la CUP espera que els resultats municipals tinguin una millora de resultats respecte les darreres eleccions municipals i que formaran un eix clau de participació profunda de la ciutat.

PUBLICITAT