L’aigua de Sant Magí arriba a tots els barris de Tarragona

L’aigua de Sant Magí ha arribat aquest migdia a Tarragona després de recórrer els 66 quilòmetres de la tradicional processó. En aquesta ocasió, per motiu de la pandèmia, no ha seguit el recorregut en carro de cavalls com és habitual, sinó amb un cotxe d’època.

PUBLICITAT

Enguany l’acte de l’arribada s’ha fet tancat al públic i sense la presència de castells o el seguici. Per evitar aglomeracions es faran punts de distribució a diferents punts de la ciutat per tal que tots els habitants gaudeixin de la tradició. Inés Solé, consellera de cultura, manifesta que “esperen poder mantenir l’any vinent unes festes descentralitzades”.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a les diferents associacions veïnals i durant tota la tarda l’aigua de Sant Magí arribarà a barris com Torreforta, Bonavista, el Serrallo, el Pilar o Sant Pere i Sant Pau. La resta d’actes han estat reduïts, però demà se celebraran les matinades i els diferents actes religiosos habituals. A la plaça de les Cols actuaran les quatre colles castelleres en una diada simbòlica tancada al públic.

PUBLICITAT