L’aigua i el Mediterrani, l’eix central del cicle ‘Cultura o Extinció’

L’aigua i el mar Mediterrani en un context de crisi climàtica configuren l’eix temàtic del cicle ‘Cultura o Extinció’ que se celebra a Tarragona entre el 19 i el 29 de juny.

PUBLICITAT

Aquesta setmana s’organitzen diverses activitats al Refugi 1 del Port amb xerrades, debats, música i dansa a l’entorn de les migracions, la justícia ambiental, l’emergència climàtica i la contaminació per plàstic. La idea és plantejar preguntes i respostes davant d’un dels reptes més importants que tenim com a societat.

‘Cultura o Extinció’ és una iniciativa organitzada per diverses àrees municipals que es va estrenar l’any passat. El tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Sisco Guirro, explica en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, que l’objectiu del cicle és convocar entitats, col·lectius i ciutadania a reflexionar sobre la sostenibilitat del planeta des de la proximitat al mar Mediterrani. 

La segona part del cicle ‘Cultura o Extinció’ tindrà lloc de dimecres 26 a dissabte 29 de juny a diferents espais del centre de la ciutat i amb un munt de propostes lúdiques per a tots els públics: dansa, circ, música, teatre i tallers per a infants. Tot a peu de carrer, excepte l’espectacle ‘La innombrable’ d’Alba Sarraute i Les Ofèlies que tindrà lloc al Teatre Tarragona el dia 29 a les 21h. Totes les activitats són gratuïtes. 

PUBLICITAT