L’Ajuntament aborda els possibles escenaris de desconfinament

La Junta Local de Seguretat de Tarragona es va reunir ahir a la tarda en una sessió extraordinària amb motiu de l’estat d’alarma declarat per la gestió de la crisi sanitària del COVID-19. La reunió va servir per fer seguiment de la coordinació que mantenen els cossos de seguretat i que operen a la ciutat. A la Junta s’han abordat els possibles escenaris de desconfinament que s’han de treballar de manera conjunta amb les forces de seguretat. El conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, ha reiterat que la ciutadania de Tarragona està tenint una actitud exemplar des del primer moment de confinament.

PUBLICITAT

La Guàrdia Urbana ha realitzat 99 controls de mobilitat durant l’estat d’alarma. Els controls d’entrada i sortida de la ciutat s’han intensificat durant la Setmana Sant per evitar els desplaçaments a segones residències.

Durant el confinament, la Guàrdia Urbana ha identificat a 932 persones que transitaven per la via pública. En total s’ha denunciat a 556 persones per incompliment del confinament domiciliari i s’han interceptat 128 vehicles que no respectaven el confinament.

PUBLICITAT