L’Ajuntament aprova urbanitzar el PP10 sense IKEA

En el plenari municipal de l’Ajuntament de Tarragona aquest dilluns s’ha aprovat la urbanització del PP10 sense IKEA. Es tracta d’un punt que no constava a l’ordre del dia i que s’ha afegit com urgent. Això ja ha provocat alguna discussió.

PUBLICITAT

Tot i això s’ha aconseguit aprovar el Plec de clàusules per la licitació de les obres de la urbanització del Pla Parcial 10, on ara s’ha d’instal·lar el Ten Brinke, amb 15 vots a favor, 7 en contra, els de la CUP, ICV i ERC i l’abstenció del PDeCAT i Beatriz Pérez.

Arga Sentís, Consellera d’ICV-EUiA, ha lamentat que s’hagi buscat a correcuita un substitut d’IKEA, fent una comparació curiosa.

Per la seva banda Rubén Viñuales, portaveu de Ciutadans, ha explicat que en cap cas el Ten Brinke pot ser un centre comercial com les Gavarres, perquè només consta de 37.000 metres quadrats de sol comercial.

En canvi Dídac Nadal, Conseller del PDeCAT, ha lamentat que la ciutat es buidi comercialment.

Davant tot plegat el Conseller d’Urbanisme, Josep Maria Milà, ha explicat que es tracta de tornar a posar a concurs les obres d’urbanització del Pla Parcial 10. A més ha dit que encara no es coneix exactament quin tipus de centre comercial hi haurà, per això no entén com es pot criticar abans de saber exactament què s’hi farà.

PUBLICITAT