L’Ajuntament aprovarà una declaració institucional per defensar la funcionària víctima d’espionatge

L’Ajuntament de Tarragona aprovarà una declaració institucional aquest divendres per defensar la institució i la funcionària responsable del contracte de la Neteja que ha estat víctima d’espionatge. A l’espera d’un segon informe pericial, hi ha indicis que el mòbil de l’alcalde, Rubén Viñuales, també hauria patit espionatge. 

PUBLICITAT

La portaveu del govern municipal, Sandra Ramos, ha lamentat que la investigació s’hagi fet pública, fet que “facilita la vida” als responsables. També ha aclarit que l’alcalde personalment va avisar de l’espionatge a l’anterior responsable del contracte de la Brossa, Jordi Fortuny. S’ha realitzat un informe al seu mòbil que ha resultat negatiu. 

Pel que fa al contracte de la Neteja, es continuarà la tramitació, respectant la resolució del Tribunal Català de Contractes, que aprova adjudicar el contracte a l’empresa que va quedar en segona posicó, Urbaser. En el ple d’aquest divendres es demanarà la documentació a l’empresa amb la intenció de fer l’adjudicació final en el ple del juliol. 

Alhora, mentre tira endavant l’adjudicació, l’Ajuntament presentarà un recurs a aquesta resolució. Segons Sandra Ramos, s’interposa aquest recurs per “defensar les actuacions dels tècnics i protegir els interessos de l’Ajuntament”. 

PUBLICITAT