L’Ajuntament “continuarà lluitant per esclarir el cas del Jaume I”

Com ha publicat El Diari de Tarragona, el jutge responsable ha decidit arxivar finalment el cas del Jaume I, sense apuntar a cap responsable. Jordi Fortuny, conseller de Serveis Generals, creu que la decisió del jutge ve donada perquè “les responsabilitats poden estar prescrites“. Tot i això, apunten que “l’Ajuntament continuarà lluitant per solucionar aquestes escletxes”, motiu pel qual recorreran l’arxivament.

pàrquing jaume I
PUBLICITAT

A més des del consistori afirmen que està en marxa un projecte molt madur per fer d’aquest espai un pàrquing convencional, donat el “fracàs” de la instal·lació intel·ligent. Fortuny assegura que “l’ajuntament farà ús de l’espai un cop se solucioni la part mercantil que hi ha oberta al Tribunal Suprem”.

Cal recordar que avui dia, l’obra ha costat ja 30 milions d’euros i fa més de dues dècades que es va iniciar. L’actual govern municipal va detectar en un procés d’investigació que l’empresa Metropolitan havia cobrat un gran volum de materials dos cops, prova que han fet servir en la seva acusació.

PUBLICITAT