L’Ajuntament de Salou anuncia els guanyadors de la “cercavila de lluïment” del Cós blanc 2024

L’Ajuntament de Salou anuncia els guanyadors de la disfressa, carrossa i comparsa de la tradicional ‘cercavila’ de lluïment del Cós Blanc 2024, un esdeveniment que any rere any es converteix en el cor de la Festa Major d’Hivern.

PUBLICITAT

El regidor de Festes, Xavier Montalà, ha destacat el paper fonamental de les colles i la seva contribució com a clau per a l’excel·lència de l’esdeveniment. Segons ha dit “El Cós Blanc no és només una festivitat, sinó una expressió de la nostra tradició i cultura, que enforteix els nostres lligams com a ciutat”. En la categoria de millor disfressa, la Colla Confetti, ha estat la guanyadora amb la seva temàtica ‘Música’. En la categoria ‘Comparsa’, ha guanyat la Colla Gastronòmica amb la temàtica ‘Barbie’, i finalment, en la categoria de millor Carrossa, la victòria ha estat per a la Colla Elisabeth, que ha sorprès amb la seva representació d’Astèrix i Obèlix.

El lliurament de premis tindrà lloc durant un acte institucional presidit per l’alcalde Pere Granados, qui també ha volgut agrair a totes les colles participants pel seu entusiasme i dedicació, destacant el paper fonamental d’aquestes agrupacions en la projecció de la identitat cultural de Salou i en la cohesió social de la ciutat.

PUBLICITAT