L’Ajuntament de Tarragona lliura els nous punts de llibre “dones tarragonines”

L’Ajuntament de Tarragona ha lliurat els punts de llibre número 46, 47 i 48 de la col·lecció ‘Dones Tarragonines’. Amb aquests punts de llibre editats per la conselleria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona amb l’assessorament del Consell Municipal de Dones es pretén reconèixer la destacada trajectòria i els valors socials de les dones de la ciutat.

PUBLICITAT

Durant l’acte d’entrega al Centre Cultural de l’Antic Ajuntament la consellera d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI+, Cecilia Mangini, ha destacat que “Avui Tarragona dona a conèixer i reconeix la contribució d’aquestes dones en la millora de la societat, en la lluita per la igualtat, la inclusió i la justícia social”. D’altra banda, la consellera també ha reivindicat la lluita feminista i ha afirmat que “mentre hi hagi una sola discriminació o violència envers les dones, no deixarem mai la lluita feminista”.

Com cada any, els tarragonins i tarragonines han pogut proposar les dones que volien que fossin reconegudes amb aquesta col·lecció de punts de llibre. Totes les propostes han estat recollides, en els últims mesos, pel comitè d’experts i expertes format pel Consell Municipal de Dones de Tarragona, sindicats i grups polítics. Finalment, les dones premiades aquest any han estat la mestra i pedagoga Maria Dolors Roigé, la també mestra d’educació especial, pedagoga i antropòloga Hortènsia Grau i l’activista M’bamoussa Dembele.

PUBLICITAT