L’Ajuntament demana 40 MEUR per la construcció d’habitatge públic

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut ja 11 milions d’euros efectius del fons Next Generation. Així ho ha explicat el conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny en una entrevista al Bon Dia Tarragona. A aquests se sumarien els 12 milions més que ja estan demanats i “haurien d’arribar aviat”.

habitatges
PUBLICITAT

A més Fortuny ha avançat que el consistori ha demanat 40 milions d’euros pel servei municipal de l’habitatge, que estarien destinats a la construcció d’habitatge públic i social. Fortuny assegura que “aquest és un projecte amb moltes capacitats de tirar endavant”. A més el conseller detalla que “buscaran entitats privades que col·laborin en aquesta ampliació de parc públic”.

En aquests comptes no s’inclouen els 8 milions d’euros que va rebre l’Ajuntament de Tarragona a través de la Generalitat per millorar les condicions energètiques als diferents habitatges de la ciutat. Tenint en compte els projectes on l’ajuntament ha col·laborat d’alguna forma el conseller indica que Tarragona ha demanat entre 70 i 80 milions d’aquest fons.

PUBLICITAT