L’Ajuntament destinarà més de 15 milions a diverses entitats i festes entre altres

El ple de l’Ajuntament debatrà dilluns vinent un nou modificatiu de crèdit, aquest de 15,6 milions d’euros. Recordem que treballen amb el pressupost prorrogat, i per aquest moti s’han d’anar ajustant amb modificatius de crèdit. 

PUBLICITAT

El Conseller de Serveis Generals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, ha defensat que és imprescindible aprovar aquest modificatiu.

D’aquests diners, 8,2 milions corresponen a inversions finançades a crèdit. A més, s’incorporaran més de 5 milions de romanent. Aquest romanent enguany anirà destinat per pagar aquelles despeses que té, ja habituals l’Ajuntament.

Els diners aniran destinats a subvencions a entitats esportives, les federacions veïnals, les colles castelleres, el Fons de Cooperació, així com als casals d’estiu.

Aquest modificatiu de crèdit també preveu destinar 315.000 euros per acabar de posar a punt el Palau d’Esports de Tarragona, tot i que se’n necessiten 500.000, 50.000 euros per a les festes de Sant Magí i 450.000 per a Santa Tecla. A més inclou diners per l’estudi de la qualitat de l’aire, la rehabilitació de Torreforta o el diagnòstic d’accessibilitat.

El modificatiu de crèdit va passar aquest dilluns per la comissió informativa i va poder prosperar gràcies a la incorporació d’esmenes d’En Comú Podem. Aquestes esmenes inclouen les colònies de gats ferals, millores urbanes o la construcció d’un pàrquing dissuasori a Torroja, entre altres. Així ho ha valorat la portaveu d’En Comú Podem, Carla Aguilar.

Si res canvia el modificatiu es podrà aprovar gràcies a l’abstenció d’En Comú Podem Tarragona, i també la del PSC. Tot i això, els socialistes estan pendents si incorporen algunes de les seves propostes.

PUBLICITAT