L’Ajuntament inicia el procés per desencallar el contracte de la brossa

El Govern Municipal de Tarragona passa avui per comissió informativa la nova estructura de costos del contracte de la brossa i la neteja després que aquest quedés desert en la darrera convocatòria. En aquest temps han analitzat els denominadors comuns pels quals les empreses no van presentar-se.

jordifortuny_esquerratarragona
PUBLICITAT

Producte d’aquestes converses s’unificaran els lots 1 i 2, de manera que el manteniment de platges i camins s’integren dins del de recollida de brossa i neteja. Quedarà així a banda el lot dedicat a la deixalleria. A més el contracte s’allarga de 9 a 10 anys i s’augmenta en 180.000 euros l’any, el que representa menys d’un 1% d’increment. Jordi Fortuny, conseller de neteja, expressa que “el nou contracte serà més flexible i no entendria que aquest tornés a quedar desert”.

Aquesta estructura de costos passarà per plenari el 27 de gener, després d’això s’obrirà un període de vint dies de revisió. Amb tot, Fortuny “dóna per impossible presentar un nou plec abans de sis mesos”. Per aquest motiu expressa que el contracte actual entrarà en continuïtat fins que es pugui aprovar el proper.

PUBLICITAT