L’ajuntament inicia una campanya per reduir la brutícia dels gossos

L’ajuntament de Tarragona inicia una campanya per a millorar el civisme de les persones amb gossos i reduir la presència de femtes i orins al carrer. Aquesta és, per una banda, pedagògica amb la contractació de dos agents cívics que aporten informació i material als diferents usuaris de mascotes per tal que facin cura. Per altra banda, la Guàrdia Urbana intensificarà la seva feina en les zones més conflictives amb agents de la unitat de medi ambient de manera no uniformada.

campanya gossos
PUBLICITAT

Des del consistori recorden que s’han de recollir els excrements i remullar els pixums i no fer-ho pot comportar sancions de 300 €. Aquesta campanya ve acompanyada d’una altra dedicada a controlar l’abocament indegut de voluminosos, també portat a cap per la unitat de medi ambient. Jordi Fortuny, conseller de neteja, destaca com “són poques persones les que fan aquests actes incívics, però les seves accions són molt escandaloses”.

A més han anunciat que crearan cinc nous pipicans a la ciutat i faran arranjaments al que ja existeixen. Aquests estaran ubicats als barris de Tarragona 2, Icomar, Serrallo, Torreforta i Sant salvador, també s’està avaluant fer-ne més.
PUBLICITAT