L’Ajuntament mostra múscul en matèria ferroviaria i l’explosió d’IQOXE

Declaració institucional i mostra d’unitat a l’Ajuntament de Tarragona pel que fa a temes ferroviaris i l’accident d’IQOXE. Tots els partits polítics, ERC, En Comú Podem Tarragona, Ciutadans, Junts per Tarragona, PSC, la CUP i el PP, han coincidit en defensar que la unitat en aquests dos temes és molt important.

PUBLICITAT

El consistori tarragoní reclama que les mercaderies ferroviàries vagin per l’interior i no per la costa i una millora dels horaris. La CUP ha afegit que aquesta declaració arriba tard tot i ser important. 

Pel que fa a l’explosió d’IQOXE en primer lloc han donat el condol per les tres víctimes mortals. I mitjançant aquesta declaració demanen que la Generalitat es personi com acusació particular en el cas, igual que farà l’Ajuntament, una normativa més restrictiva i tot el personal necessari perquè es vigili el compliment d’aquesta normativa i canvis en el PLASEQTA. 

L’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha avançat que hi haurà un ple monogràfic sobre l’explosió del Polígon Sud i el futur de l’entorn petroquímic. Ricomà ha celebrat els acords per arribar en aquestes declaracions institucionals.

D’altra banda l’alcalde de Tarragona també ha demanat que la ciutadania faci pinya en aquests temes, i ajudi a fer força.

PUBLICITAT