L’Ajuntament no permet practicar esports aquàtics a la platja

En molts municipis de la costa s’està deixant practicar esports aquàtics al mar encara que no estiguis federat. Això no passa a Tarragona. Des de l’entrada en vigor de la fase 0 del desconfinament el Govern de l’Estat Espanyol va decretar que es podien practicar esports individuals aquàtics al mar com el surf, el paddle surf, la natació o molts altres. A Tarragona l’Ajuntament ha decidit que això no es pugui fer, ni fins i tot ara, quan la ciutat ha entrat a la fase 1. Ho fan per prevenció, i només deixen practicar esports aquàtics a aquells que estan federats. Una decisió que no ha agradat gaire a moltes persones de la ciutat que neden normalment al mar o fan qualsevol altra pràctica esportiva. Així ho ha explicat la Sabrina Ferran, nadadora habitual al mar.

PUBLICITAT

Una altra de les nadadores, la Isabel, comenta que ho han demanat en diverses ocasions a l’Ajuntament i que els hi han donat respostes que en ocasions no tenen sentit.

En aquest sentit cal destacar que els experts asseguren que la possibilitat de contagi a l’aigua és molt improbable, i que a més les distàncies de seguretat en aquests esports són habituals.

D’altra banda aquests dies s’ha vist com diverses persones entraven al mar per fer esport, i no s’ha comprovat si estaven federats, ni se’ls hi ha dit res.

PUBLICITAT