L’Ajuntament presenta el programa de Santa Tecla amb gairebé 400 actes

Per fi arriba la celebració dels 700 anys de Santa Tecla en una edició de les festes marcada per la represa de totes les activitats al complet i l’ampliació de la celebració amb tres dies més. En total son prop de 400 actes els que ompliran els dies entre el 12 i el 25 de setembre.

PUBLICITAT

El tret de sortida el donarà l’acte inaugural Setembre de la mà de Mar Chornet i Roger Cornesa que aglutinarà 200 artistes a la TAP. El seguici de Tarragona recuperà també el seu recorregut habitual i recupera el Ball de Titans presentat pel Gremi de Marejants. Enguany la Mostra de Folklore Viu portarà elements de les festes majors de tots els països catalans que són homòlegs de la tarragonina.

L’ajuntament ha presentat també els concerts d’aquestes festes que comptaran amb més de 50 actuacions musicals. Auxili i germà Negre actuaran gratuïtament el 17 a plaça Corsini i el 18 actuarà Manel en el mateix emplaçament. A més Barón Rojo i Viuda Negra seran a l’Anella Mediterrània i els Pets tancaran el dia 24 de setembre a la TAP. Inés Solé, consellera de cultura destaca la “gratuïtat i descentralització” de molts dels actes d’aquesta edició.

En aquesta línia Dames i Vells es traslladaran per primera vegada als barris de Ponent a la plaça de la Constitució de Bonavista. Un altre acte que torna enguany és la tradicional Baixada de l’Àliga, la qual comptarà amb un reforç de la seguretat amb control dels materials que entrin. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

PUBLICITAT