L’Ajuntament rebrà més d’un milió d’euros per les llars d’infants municipals

El Tribunal Superior de Catalunya ha reconegut que l’Ajuntament de Tarragona té el dret de rebre les subvencions de la Generalitat de Catalunya per les llars d’infants de titularitat municipal. En concret, l’Ajuntament de Tarragona estima que el Govern Català haurà de pagar 1.038.790,93 euros.

PUBLICITAT

El conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca ha assegurat que la decisió és un reconeixement a l’enorme esforç econòmic fet per diferents administracions locals, entre d’altres l’Ajuntament de Tarragona i les famílies dels infants,

El TSC ha conclòs que els ajuntaments que van recórrer tenen el dret a rebre les subvencions de la Generalitat de Catalunya de 1.300 euros per alumne de les llars infantils de titularitat municipal en relació als cursos escolars de 2012-2013, 2013-2014 i 2014-2015.

Des de la conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona asseguren que es continuarà treballant perquè l’educació de 0 a 3 anys esdevingui una realitat i una font d’oportunitats per a tots els infants de la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT