L’Ajuntament rep 3,5 MEUR per impulsar el turisme verd

L’Ajuntament de Tarragona ha guanyat un Next Generation pel projecte “Tarragona entre blau i verd”. Aquest pretén impulsar el turisme verd i sostenible, la transició energètica, la digitalització i la competitivitat.

turisme verd La Mora
PUBLICITAT

El projecte principal, que s’emportarà més d’un milió d’euros serà la creació d’un tanc Anti-DSU al barri de La Mora que retindrà les aigües brutes que s’aboquen al canal durant les pluges torrencials. En segon lloc, queda el projecte de convertir en zona de vianants els carrers Gravina i Sant Pere del Serrallo, al qual es destinarà gairebé un milió d’euros. A més el projecte compta amb altres accions com la millora del camí de ronda, millorar la il·luminació i neteja de les platges urbanes, cosir els carrils bici o implementar el 5G al barri del Serrallo. Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, afirma que “l’objectiu d’aquestes accions és que acabin repercutint en la ciutadania”.

A diferència d’altres convocatòries, aquest fons cobreix el 100% de la subvenció, tot i que l’Ajuntament assegura que cobriran qualsevol sobrecost que es generi. La subvenció també marca que totes les actuacions hauran d’estar enllestides abans que acabi el 2025.

PUBLICITAT