L’Ajuntament ultima uns pressupostos “d’economia de guerra”

Jordi Fortuny, Primer Tinent d’Alcalde, de l’Ajuntament de Tarragona, ha detallat aquest dimecres al Bon Dia Tarragona que “estan perfilant els últims detalls dels pressupostos del 2023”. Uns pressupostos marcats per la situació de crisi actual i que el conseller assegura s’emmarcaran en un context “d’economia de guerra”.

Jordi Fortuny pressupostos
PUBLICITAT

Per aquest motiu els grans eixos generals d’aquests comptes seran “l’estalvi energètic, fer front a l’increment de preus davant de la inflació i perfilar les inversions vinculades als fons Next Generation”. Pel que fa als terminis el conseller assegura que “s’està treballant amb rigorositat, per atendre totes les realitats dins l’equip de govern i fer front a les inestabilitats”. Tot i això, des del govern municipal confien poder aprovar-los abans del 31 de desembre tot i que ja estan treballant amb “administracions superiors per poder optar a línies d’ajut que prolonguin el termini”.

Fortuny ha refermat també el compromís amb En Comú Podem com a socis en aquests comptes assegurant que “han programat una reunió aviat per donar a conèixer la realitat econòmica del consistori”.

PUBLICITAT