L’Ajuntament vol convertir el carrer Orosi en plataforma única

La Part Baixa serà reformada completament con es va fer en el seu dia amb la Part Alta. Tot i que caldrà esperar per veure-ho, la primera actuació prevista per l’Ajuntament de Tarragona serà reconvertir el carrer Orosi en vía de plataforma única que serà de preferència per als vianants i amb circulació limitada i de baixa velocitat per als vehicles. 

Carrer Orosi
PUBLICITAT

D’aquesta manera, el carrer que uneix l’Estació de Tren amb el carrer Apodaca tindrà el mateix nivell entre la vorera i la calçada delimitat per pilons i altres elements de mobiliari urbà com bancs o torretes. El consistori no descarta que alguns carrers adjacents presentin la plataforma única en la seva connexió amb el Palau de Congressos. En aquests carrers es perdrà l’estacionament. L’Ajuntament preveu augmentar així els aparcaments dissuasius de la ciutat amb connexions bus. 

D’altra banda se segueix treballant per fer que el projecte Illa Corsini sigui una realitat. El consistori també ha informat que es revisarà l’enllumenat públic i millorar el sistema de clavegueram.

PUBLICITAT