L’Ajuntament vol millorar la promoció dels polígons industrials

L’Ajuntament de Tarragona vol millorar la promoció dels polígons industrials amb els quals compte i vol fer-ho per mitjà d’un pla d’acció de promoció i millora d’aquests que proposa una nova estructura de gestió d’aquests espais i desenvolupar una estratègia de promoció.

PUBLICITAT

El pla, redactat per l’Institut Cerdà, s’ha presentat aquest dijous en una jornada al Palau Firal i de Congressos de Tarragona presidida pel conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament, Francesc Roca.

Una de les principals conclusions del document és l’establiment d’un nou model de governança que integri les empreses en la gestió dels polígons i que ajudi en la coordinació de les diferents àrees de l’Ajuntament.

En concret es recomana que les empreses instal·lades s’associïn, que es potenciï la Mesa existent per a la promoció i millora dels polígons i que l’Ajuntament concentri tots els canals de comunicació entre l’administració local i els empresaris en un únic interlocutor, establint així una mena de finestra única.

Tarragona disposa de sis polígons d’activitat econòmica, Polígon Riu Clar, Polígon Francolí, Polígon Entrevies, Polígon Les Gavarres, Polígon PPU-9 i Polígon PPU-13, que sumen 470 hectàrees de superfície i que acullen 700 empreses que donen feina a prop de 6.000 persones.

PUBLICITAT