L’alcalde apel·la als comuns a negociar un govern municipal estable

L’alcalde de Tarragona apel·la a En Comú Podem a negociar una possible entrada al govern municipal. Un any després de la seva victòria electoral, el socialista Rubén Viñuales referma la seva aposta per l’estabilitat amb un pacte de govern a tres bandes amb Junts Per Catalunya i els comuns. 

PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, l’alcalde diu que no veu contradiccions en els posicionaments dels regidors Jordi Sendra i Jordi Collado i insisteix que les seves respectives formacions poden ajudar a crear un govern local estable amb el suport de 14 dels 27 regidors del plenari. 

Pel que fa a Esquerra Republicana, Viñuales els agraeix el suport als pressupostos de 2024,  però creu que tenen una actitud no massa constructiva i els descarta en una hipotètica ampliació del govern.

Sobre el primer any de mandat, l’alcalde posa èmfasi en que el seu govern ha desencallat alguns temes conflictius de l’anterior etapa com el contracte de la brossa. 

Pel que fa les prioritats, Viñuales apunta que vol aprofundir en el microurbanisme amb iniciatives com el ‘Pam a pam’; millorar la neteja de la ciutat amb el nou contracte; executar els fons Next Generation que caduquen l’any que ve; seguir amb la projecció de Tarragona;  renovar la flota d’autobusos; i aprovar el POUM amb un ampli consens. 

PUBLICITAT