L’Amfiteatre no estarà a punt ni a l’estiu

El Consell Assessor de Patrimoni s’ha reunit aquest dimecres a l’Ajuntament de Tarragona per tractar diferents temes. 

PUBLICITAT

L’Amfiteatre no estarà a punt, per tant no s’obrirà al públic, ni per a l’estiu. Així ho ha expressat el Conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, que ha explicat que encara no han començat les obres que s’han de portar a terme, ni saben quan les podran començar, tot i que els projectes estan preparats.

Pinedo ha explicat que ja tenen alternativa per fer les recreacions que es feien a l’Amfiteatre pel Tarraco Viva, però no ha volgut dir lloc.

D’altra banda el Conseller de Patrimoni ha dit que s’ha de restaurar la façana del Pretori, i no ha aclarit quan començarà la primera intervenció de la Muralla, que serà el tram que va des de la Rambla Vella fins al Fortí Negre.

Pel que fa a la polèmica barana de les escales de l’Arbós, finalment es retirarà i es buscaran fórmules d’accessibilitat per aquest indret.

L’oposició enfadada amb les formes

La CUP i també el PSC han manifestat les formes com s’ha convocat aquest Consell Assessor. Des de la CUP han lamentat que no s’hagi informat dels punts que es tractarien abans del Consell, i han remarcat que encara esperen que els reuneixin així com havien quedat en l’aprovació de pressupost. Així ho ha explicat Eva Miguel Consellera de la CUP. 

Per la seva banda, Begoña Floria, Consellera del PSC, també ha criticat que no hi hagués ordre del dia. Floria ha retret que no hi ha cap projecte, i se segueix amb allò que ja feia ella quan era Consellera. D’altra banda ha dit que no se’ls ha informat bé sobre les grades de la plaça dels Sedassos.

Per acabar ha tornat a lamentar que es tanqués totalment, i no parcialment aquest setembre.


PUBLICITAT