L’AMI visita per primer cop Tarragona

L’Associació de Municipis per la Independència ha visitat Tarragona, on ha criticat la sentència que anul·la l’adhesió de Reus a l’AMI. El President de l’Associació, Josep Maria Cervera, ha dit que “això demostra un cop més que la justícia es dedica a fer política”, i que a través d’aquesta sentència “també s’il·legalitza l’AMI”.

PUBLICITAT

Cervera també ha remarcat que l’Estat Espanyol, demostra així, la inseguretat jurídica que hi ha. Per això creuen que hauria de preocupar als sectors empresarials i a tota la societat en general. Des de l’AMI aniran de la mà de l’Ajuntament de Reus i recorreran aquesta sentència.

Tot plegat s’ha comentat en el marc de la visita a l’Ajuntament de Tarragona, on han sigut rebuts per l’alcalde, Pau Ricomà. Des de l’AMI ho han celebrat, perquè fins ara no els havien rebut a la ciutat, tot i això, han reconegut que la realitat de la ciutat és la que és, en relació a la possibilitat que Tarragona s’adhereixi a l’AMI.

El President de l’AMI ha assegurat que des de que l’entitat es va constituir, l’any 2011, no havien pogut visitar Tarragona, i a partir d’aquí volen construir sinergies. 

PUBLICITAT