L’ampliació del CAP La Granja serà una realitat el 2023

L’ampliació del CAP La Granja ja és una realitat, així ho ha anunciat aquest divendres el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells en una visita a les instal·lacions actuals. L’obra tindrà un cost d’uns cinc milions d’euros i es preveu que estigui finalitzada a mitjans del 2023.

CAP La Granja
PUBLICITAT

Aquest nou espai permetrà millorar la incorporació dels nous especialistes com els fisioterapeutes, nutricionistes i professionals de la salut mental, ara instal·lats a barracons. Els plecs de licitació s’obriran aquest 18 de novembre i les obres compten de dues fases, una d’ampliació de 2.600 m² i una segona de remodelació d’alguns espais per modernitzar el centre. Balcells ha avançat que s’està estudiant la possibilitat que “aquest centre sigui el futur CUAP de la ciutat, segons les necessitats de la població”.

Balcells assegura que “també estan estudiant una ampliació de personal en un futur per reforçar aquest centre”. L’alcalde de la ciutat, pau Ricomà, per la seva part ha celebrat aquesta ampliació i ha traslladat al conseller les necessitats de “millorar el servei en aquesta zona”. Pel que fa al CUAP l’alcalde afirma que “van per un camí més que correcte”.

PUBLICITAT