L’ANC de Tarragona “torna a caminar” en sentit record per Òscar Hijosa

Una cinquantena de persones han realitzat una caminada organitzada per l’Assamblea Nacional Catalana de Tarragona per guardar i homenatjar la figura d’Òscar Hijosa, excoordinador de l‘ANC de Tarragona.

PUBLICITAT

La excursió, que ha començat vora dos quarts de nou del matí, ha recorregut diversos indrets simbòlics de la perifèria tarragonina, com és el cas del camí del Llorito.

Els participants havien sortit del mateix local a primeres hores on el fred ha sigut el protagonista, però després el domini del sol ha enlluernat aquesta caminada de diumenge.

Sara Garcia, coordinadora de l’ANC de Tarragona explica com ha sigut aquesta jornada festiva de diumenge, amb un sentit record per l’excoordinador de l’ANC de Tarragona, Óscar Hijosa.

La caminada ha arribat al forti dels Ermitans, un dels fortins exteriors més importants de la ciutat i pedrera de l’antiga Tàrraco. A més de ser un refugi durant la Guerra del Francès i la Guerra Civil.

Finalment, els excursionistes han realitzat un recorregut de 8 km que ha finalitzat amb l’actuació de l’artista local, Jordi Llort.

PUBLICITAT