L’Antic Ajuntament esdevé un Centre Cultural obert a la ciutadania

L’antic ajuntament de Tarragona esdevé des d’aquest dijous en un centre cultural obert a la ciutadania. Mitjançant una actuació de 20.000 € els diferents espais de l’equipament s’han convertit per oferir espais escènics, d’exhibició i aules tots adaptables a les necessitats dels projectes presentats.

Centre Obert l'Antic Ajuntament
PUBLICITAT

L’antic ajuntament també posa a disposició dels ciutadans diferents materials i queda obert a aportar-ne més en funció de les demandes presentades. A més l’espai ve acompanyat d’una programació amb recursos formatius com tallers i xerrades. Aquesta és la primera de dues fases que ha de culminar amb el trasllat de les oficines de cultura a l’Antic Ajuntament un cop es pugui traslladar l’equip tècnic de Turisme a l’Antiga Audiència. Amb tot, Inés Solé, consellera de cultura, explica que l’objectiu és “acollir en aquest espai totes les creacions emergents de la ciutat”.

L’equipament compta amb una partida pròpia de 80.000 euros l’any pel seu manteniment i altres 260.000 per futures inversions. Des d’aquest dijous acollirà una exposició de joieria de l’Escola d’Art i Disseny i s’inicien unes jornades de portes obertes fins al 3 de febrer per tal que la ciutadania pugui conèixer l’espai.

PUBLICITAT