L’antic Hostal del Sol serà convertit en una zona enjardinada

L’espai de l’antic Hostal del Sol serà convertit en una zona enjardinada. Així ho ha anunciat la consellera de parcs i jardins, Elvira Vidal, en una entrevista al Bon Dia Tarragona.

parquing antic hostal del sol
PUBLICITAT

Aquest emplaçament, que havia estat un pàrquing de zona blava, pretén convertir-se en un “balcó per badar damunt la Mediterrània“, que completarà el passeig de Sant Antoni. Segons ha afirmat Vidal, el projecte per retirar el mur i enjardinar-lo ha passat ja dos informes favorables de la Generalitat i ara encara la seva redacció definitiva. Aquest és un dels grans projectes de revegetació que té en marxa l’Ajuntament al qual també se li ha d’afegir la renaturalització de parc Francolí i el canvi del mobiliari urbà. Amb tot, Elvira Vidal, destaca que l’objectiu d’aquest mandat ha estat “reivindicar el patrimoni verd propi de la Mediterrània”.

La consellera ha destacat també les petites actuacions fetes en aquesta línia com les de les rotondes del cementiri i el dipòsit municipal. La següent en el pla de revegetació d’entrades de la ciutat serà la rotonda del polígon Riuclar. Per aquesta i futures actuacions Vidal ha manifestat que “es vol seguir l’exemple de la rotonda de la UNESCO”, on s’ha apostat per la varietat de vegetació que “genera una sensació de prat”.

PUBLICITAT