L’Antiga Audiència serà la nova oficina de turisme abans que acabi l’any

El sis de juny començaran les obres per convertir l’Antiga Audiència en la nova oficina de Turisme de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona. Així ho ha avançat el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona. D’aquesta manera les oficines de Cultura es concentraran a l’Antic Ajuntament i l’espai de la plaça del Pallol esdevindrà la nova seu de turisme. El conseller assegura que aquest projecte estarà enllestit abans del desembre.

Antiga Audiència
PUBLICITAT

Aquesta obra està emmarcada dins del projecte Porta Tàrraco que s’està executant al voltant del Pallol. L’objectiu d’aquest és “convertir aquest espai en una gran rebuda dels visitants a la Tàrraco romana“. D’aquesta manera la volta del Pallol acollirà la maqueta que ara se situa a l’Antiga Audiència i tota una sèrie de mappings i projectes visuals que explicaran la Tàrraco de fa dos mil anys. El conseller afirma que aquest projecte serà “la joia de la corona d’aquesta legislatura”.

Tot aquest projecte estarà enllestit abans que acabi l’any, ja que depèn d’uns fons de la Generalitat que així ho demanen. Per aquest motiu l’Antiga Audiència romandrà tancada durant aquest estiu i la maqueta es podrà visitar a la Torre d’Advocats.

PUBLICITAT