L’Arrabassada, la Savinosa, la Móra i Tamarit reben les banderes blaves 2024

La ciutat de Tarragona ha rebut els distintius per a les quatre platges del municipi que en aquest 2024 tornen a renovar la bandera blava, que certifica la gestió ambiental, la seguretat, els serveis i instal·lacions i la qualitat de l’aigua. 

PUBLICITAT

El reconeixement s’ha materialitzat aquest dimecres 12 de juny al port de Segur de Calafell, en un acte presidit per la consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella i Farré; i la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Anna Barnadas i López, encarregades de lliurar les banderes blaves als representants dels municipis on s’ubiquen les 95 platges i 23 ports guardonats. A Tarragona, les vanderes blaves les han rebut les platges de l’Arrabassada, la Savinosa, la Móra i Tamarit.

Les banderes blaves és un distintiu que atorga anualment l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. El distintiu, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió, la informació i l’educació ambiental, la seguretat, els serveis i les instal·lacions, al mateix temps que exigeix per a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

PUBLICITAT