L’art tornarà a recórrer els carrers de la Part Alta set anys després

Tot a punt per una nova edició dels Tallers Oberts dels artistes de la Part Alta de Tarragona, que tornen a celebrar-se des de la darrera edició l’any 2015. Del 9 a l’11 de setembre, Taragona viurà diversos tallers artístics i propostes itinerants amb la pintura, la fotografia, la música o l’art com a eixos centrals.

PUBLICITAT

Fins a 42 artistes locals tarragonins amb 17 propostes culturals, ompliran d’activitats culturals un espai emblemàtic com és la part alta amb l’objectiu de promoure la disciplina artística i fer-ne partíceps a tots els seus visitants. Així ho explicava la delegada dels Serveis Territorials dl Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona, Lourdes Malgrat.

Uns tallers oberts que comptarà amb una “txaranga literària” que anirà aturant-se en diversos punts per explicar els diversos tallers oberts amb textos de creació pròpia, exposicions artístiques com experimentar amb tinta o galeries ocals, o rutes musicals que inclourà peces de música tradicional de l’Europa de l’Est amb musica gitana i jueva.

Uns Tallers Oberts que tornen a Tarragona set anys després, en què es va inaugurar l’any 2005, però la data de la darrera edició va ser l’any 2015. Es recupera per tant una nova edició dels Tallers Oberts per posar en valor els artistes locals de la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT