L’Arxiu del Port de Tarragona organitzarà un taller sobre fotografia familiar

L’Arxiu del Port de Tarragona organitzarà el pròxim dimarts, 22 de novembre de 16:00 a 19:00 h, un taller gratuït sota el títol de “Family Photo Talks”. Aquest anirà a càrrec de la Susanna Muriel Ortiz, arxivera especialitzada en patrimoni fotogràfic i amb una llarga experiència en analitzar els arxius familiars.

PUBLICITAT

Les persones que vulguin participar en aquest taller hauran de portar una fotografia familiar. A partir d’aquesta s’explicarà que representa la imatge a la resta de participants. Muriel ajudarà a descobrir les marques, els desperfectes i les cicatrius de les fotografies, ja que aquestes són portadores d’emocions i significats.

La directora de l’Arxiu del Port de Tarragona, Coia Escoda, assegura que l’objectiu del taller és clar: donar a conèixer la pràctica arxivística professional a la ciutadania.

El taller està obert a tothom qui tingui interès a participar. Les places són limitades i s’haurà de fer una reserva enviant un correu electrònic a l’adreça arxiu@porttarragona.cat. A més, les persones que ho necessitin podran sol·licitar un certificat d’assistència.

PUBLICITAT