L’Associació Contra el Càncer a Tarragona surt al carrer per a impulsar la investigació

L’Associació contra el Càncer a Tarragona ha sortit al carrer juntament amb pacients, voluntariat i socis en  el Dia de l’Acapte per demanar la col·laboració de tota la societat amb l’objectiu d’impulsar la investigació en càncer, superar el 70% de supervivència i seguir prestant serveis de suport i acompanyament a les persones amb càncer i les seves famílies.

PUBLICITAT

Al llarg del matí, voluntaris, pacients i socis de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona han recollit la solidaritat de veïns de Tarragona que han volgut aportar el seu granet de sorra en esta causa solidària. Les quatre taules informatives han estat ubicades a la plaça de la Font, Rambla Nova i a la zona del CAP Llevant. 

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Montse Adan i representants dels grups polític municipals de l’Ajuntament de Tarragona s’han apropat a la taula informativa ubicada a la plaça de la Font per donar suport a l’Associació i a la tasca per impulsar més la investigació i augmentar la supervivència en càncer. 

PUBLICITAT