L’Ateneu CoopCamp avalua l’activitat de 2020

L’Ateneu CoopCamp valora la seva tasca durant aquest any 2020. Com a qualsevol altre àmbit, l’any ha estat marcat per la crisi de la Covid-19 que ha afectat de manera negativa a pràcticament totes les iniciatives de l’Economia Social i Solidària del Camp de Tarragona. Tot i això Pedro Redondo, tècnic de l’Ateneu, assegura que algunes iniciatives han percebut conseqüències positives de “la reformulació de com viure d’aquest any”.

PUBLICITAT

En total, en aquest darrer any CoopCamp ha ajudat la creació de 8 noves cooperatives i a la inserció laboral de 43 persones. Redondo afirma que “els números són menors que la tendència dels últims anys“, però l’ateneu es mostra satisfet d’haver aconseguit això en plena crisi epidemiològica.

Núria Loras, tècnica de l’Ateneu CoopCamp, assegura que aquest darrer any els hi ha servit per “confirmar la importància de les formacions“. Tot i que les formacions presencials estan, de moment, suspeses, CoopCamp arranca els “Itineraris Engeguem“. Dos processos formatius durant el març i el juny per “convertir projectes embrionaris en iniciatives viables“.

PUBLICITAT