Casa de la Festa tanca l’estiu amb més de 4.500 visites

La Casa de la Festa tanca la temporada d’estiu amb mes de 4.500 visites. La seu del elements més emblemàtics del seguici popular de Santa Tecla conclou una de les temporades més atípiques amb un gran èxit d’assistència.

Foto: Laia Díaz
PUBLICITAT

Des de la seva reobertura el passat 14 de juliol,han passat 3.873 persones en visites individuals i 640 persones que han assistit a les 32 visites guiades.

El 90,80% dels visitants han estat els propis tarragonins i tarragonines, que aquest any més que mai han volgut veure el elements del Seguici que no han pogut sortir per Santa Tecla. La resta del percentatge del visitant està format per persones procedents de Catalunya amb un 5,37% i de tot l’estat espanyol amb un 2,47%.

La Casa de la Festa també estarà present a la temporada tardor-hivern i reobrirà les seves portes a mitjan d’octubre amb un horari més reduït. Els divendres i dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i els diumenges de 10 h a 14 h. La visita seguirà mantenint les mesures d’higiene i seguretat i amb un aforament limitat de 20 persones.  

PUBLICITAT