L’energia de The Tyets arriba demà a la Tarraco Arena

La Tarraco Arena es prepara per a rebre, demà, a The Tyets, un dels grups més vibrants del panorama musical català en un concert que començarà a les 21 h i pel que encara queden algunes entrades disponibles.

PUBLICITAT

Aquest duo, compost per Oriol de Ramon i Xavier Coca, ha conquistat a milers de fans amb la seva mescla de música urbana, ritmes llatins i lletres enginyoses. Els seus temes, carregats d’humor i referències a la vida quotidiana, han aconseguit crear un vincle especial amb el públic jove i no tan jove i els han consolidat com el grup del moment a casa nostra. Rècords en molts àmbits, milers de persones als seus concerts i en definitiva, un fenomen que feia anys que no es veia a Catalunya. De fet, en la passada Santa Tecla, The Tyets ja van aconseguir congregar 12.000 persones al Parc Francolí en què va ser un dels esdeveniments musicals més multitudinaris a Tarragona dels darrers anys.

Els del Maresme portaran al concert de demà el seu directe ambiciós i potent que ben segur crearà un ambient festiu inoblidable. Alguns dels temes que s’hi podran escoltar seran els superconeguts “Coti x Coti” o “Bailoteo” i d’altres més tranquils com “Olivia” o “La platja”.

The Tyets va publicar ahir mateix “Que vinguis” un tema nou que significa l’avançament del seu nou disc previst pel 2025 i que, perquè no, podrien estrenar en directe demà a Tarragona.

PUBLICITAT