L’entorn d’Independència es converteix en una nova zona dissuasiva

L’Ajuntament de Tarragona ha inaugurat aquest dijous 200 noves places de pàrquing dissuasiu al passeig de la Independència amb zona taronja. Aquesta obra ha costat 114.000 euros més prop de mig milió que va costa l’expropiació del magatzem que hi havia en la zona.

zona dissuasiva Indepenència
PUBLICITAT

A més tot l’entorn del Passeig d’Independència, abans zona blanca, serà ara també de zona taronja. Xavi Puig, conseller d’urbanisme, assegura que aquesta mesura es fa per “allunyar els cotxes del centre i evitar l’estacionament prolongat en una zona on aparquen molts treballadors”. A més puntualitza que aquestes places “generen estoc d’aparcament necessari entorn del Serrallo i Torres Jordi”. El conseller apunta al fet que “altres zones de la Part Baixa seran convertides en aparcaments dissuasius”, i és que aquesta ha estat una de les línies principals d’aquest govern municipal que, asseguren, “continuaran treballant, sempre amb el consens de les entitats veïnals”.

Cal destacar que les obres han tingut un sobrecost d’entre 40 i 50 mil euros a causa de la retirada d’amiant i l’encariment dels preus. Des del consistori apunten que “aquest pàrquing té perquè ser l’obra definitiva que ha d’anar en aquesta zona”.

PUBLICITAT