Les 5 recomanacions literàries del territori per St Jordi

Aquest dissabte se celebra la Diada de Sant Jordi, després de dos anys sense gairebé sense restriccions. 

PUBLICITAT

Nosaltres al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, hem volgut descobrir cinc recomanacions literàries del territori. Ens les ha fet el responsable de publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, Jaume Llambrich, que ha destacat que el seu objectiu és arribar a la societat. 

Llambrich també ha destacat que tots els seus llibres estan editats en format digital, i que a la parada trauran totes aquelles obres que “s’estimen”.

Aquestes són les cinc recomanacions: 

La mar de Tarragona, de Jaume Folch: Un llibre que repassa, amb imatges incloses, tota la costa tarragonina, i també exposa quines són les seves problemàtiques. 

De l’Olivetti al teletreball, de Josep Maria Arias i Tomás Carot. Un llibre que vol fer retrospectiva històrica sobre el periodisme a les nostres comarques. 

La Suite Rovira i Virgili, de Carlota Baladrís Rafecas. La primera vegada que editen una partitura. En aquest cas per celebrar l’aniversari de la URV. 

Ciutadania compromesa, de diversos autors a cura de Josep M. Pons-Altés. És un recull de treballs d’investigació i fets per persones de la casa. 

De la llengua al país, 50 anys d’Òmnium Cultural del Tarragonès, de Ricard Lahoz. És un repàs de mig segle d’història de l’entitat a la demarcació de Tarragona. 

PUBLICITAT