Les àvies de la Creu Roja regalen solidaritat als més vulnerables

Més enllà de celebracions i tradicions, el Nadal també és una època de solidaritat i on la Creu Roja sempre té un paper significatiu. Enguany, l’entitat a Tarragona ha desenvolupat un projecte que ajuda a diferents col·lectius d’una forma molt original.

Pla mitjà d'Agapita Hernando, una de les àvies que participa en el projecte de Creu Roja Tarragona, entregant-li una peça de roba que ha teixit a Anna Garrido, tècnica de l'entitat. Foto del 18 de desembre del 2020
PUBLICITAT

La iniciativa es basa en la col·laboració i és que Creu Roja facilita llana a les usuàries del departament de gent gran perquè en facin peces de roba, per fer-les arribar a col·lectius vulnerables, com persones sensesostre o famílies en dificultats. 

La tècnica del departament de gent gran de Creu Roja Tarragona, explica com va nèixer aquesta iniciativa i el seu valor en declaracions a l’ACN.

Un dels espais que rebrà aquests regals nadalencs plens de solidaritat és l’alberg per a persones sense llar que l’entitat gestiona al Palau de Congressos de Tarragona.

PUBLICITAT