Les baralles al carrer Orosi, un constant mal de cap pels veïns

Ja fa temps que els veïns del barri del Port denuncien “la conflictivitat del carrer Orosi” on al voltant d’un parell de bars es generen baralles constants. Des de l’Associació de Veïns del Port han mantingut converses amb la Guàrdia Urbana de Tarragona en repetides ocasions, l’actuació d’aquest cos al carrer és constant, tot i això, les situacions es continuen repetint.

carrer Orosi
PUBLICITAT

Mari Carmen Puig, presidenta de l’associació de veïns del Port, manifesta que “podria haver-hi més vigilància, però la urbana els hi fa arribar que tenen falta d’efectius”. Puig assenyala com “la proximitat d’aquest carrer a l’estació, és un dels motius d’aquests conflictes”. Un carrer que precisament té pendent una reforma per part de l’ajuntament, la presidenta veu “esperances en aquestes obres per solucionar els conflictes”.

Recordem que les pretensions del consistori són acabar aquestes obres abans que acabi el 2022. A més els veïns sospiten que aquesta conflictivitat podria tenir a veure amb un punt de venda de drogues, però de moment la Guàrdia Urbana no ha trobat irregularitat als bars on es generen les baralles.

PUBLICITAT