Les càmeres a la Part Alta s’instal·laran a principis del 2023

Un total de vint càmeres de videovigilància van ser instal·lades aquest setembre als accessos a les urbanitzacions de llevant de Tarragona. Aquestes estan ja en ple funcionament i ara l’ajuntament encara el següent projecte en aquesta línia instal·lant 25 càmeres més a la Part Alta.

Part Alta
PUBLICITAT

Cristina Guzmán, consellera de seguretat de l’ajuntament de Tarragona, ha afirmat al Bon Dia Tarragona que la previsió és “poder comptar amb aquest equipament en els tres mesos vinents”. Les funcions principals d’aquestes càmeres són “dissuadir els fets delictius i augmentar la percepció de seguretat”, però les de la Part Alta també persegueixen un interès de “facilitar el control de l’aforament dels actes multitudinaris”. Un cop encarrilada aquesta instal·lació, la consellera assegura tenir al cap els propers “punts negres de la ciutat” que requeriran un projecte similar. En aquest sentit, Guzmán manifesta la intenció de “portar als pressupostos projectes similars als mercats de Bonavista i Torreforta, entre d’altres”.

Guzmán remarca que “les càmeres són una bona eina, però han de ser complementàries a la resta”. En aquest sentit, apunta a “la patrulla de proximitat i la millora de l’enllumenat” com a punts a reforçar.

PUBLICITAT