Les colles de Tarragona aixecaran un 3 de 7 per Santa Tecla

El PROCICAT ha aprovat aquesta tarda l’annex específic que permet dur a terme castells de fins a 160 persones. Annex que beu molt del protocol presentat per l’ajuntament de Tarragona juntament amb la xarxa sanitària Santa Tecla tal com asseguren els representants municipals.

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha expressat que aquesta és una gran passa endavant per a tot el món casteller més enllà de Tarragona. Durant l’acció castellera de santa tecla les colles seguiran el protocol establert per l’ajuntament, amb tests d’antígens per als participants. La consellera de Cultura Inés Solè remarca la importància de fer-ho així per tenir dades del que implica el món casteller, seguint la metodologia.

Les colles tarragonines asseguren que reben amb molta il·lusió aquesta notícia i remarquen que “no volen ser els primers en aixecar un castell sinó aconseguir reprendre l’activitat a tot el territori“. Cada una de les colles podrà aixecar, com a màxim, un 3d7. Seguint el protocol de l’Ajuntament els grups seran de 140 persones. L’acte estarà obert al públic amb reserva prèvia d’entrades i un aforament de gairebé 800 persones, restant algunes plaçes reservades pels membres de les colles.

PUBLICITAT