Les Colles de Tarragona volen anar a les Decennals, però fent un pilar

Les colles castelleres ja fa uns dies que haurien d’haver començat els assajos per poder anar a la trobada castellera de les Decennals a Valls. Les quatre colles tarragonines, tot i que la Generalitat ho permet, han preferit ser prudents i encara no tornar als seus patis. La variant Òmicron ha fet que els contagis s’hagin disparat, i per aixo prefereixen esperar.

PUBLICITAT

Davant tot això la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo no descarten la seva assistència a les Decennals, però si que limiten l’actuació a un pilar. Consideren que sense haver assajat i amb les dades epidemiològiques actuals és molt difícil dur a terme l’actuació així com estava pensada. 

Jordi Alomà, Cap de Colla de la Jove de Tarragona, assegura que volen ser presents a la festa, però només poden portar un pilar. 

En una mateixa línia s’ha expressat el Cap de Colla de Sant Pere i Sant Pau, David Lobo, que ha dit que els esforços es centraran en aglutinar persones per dur a terme un pilar. 

Per la seva banda els Xiquets de Tarragona tampoc han tornat al pati d’assaig. Els matalassers també estan a l’expectativa, però el seu President, Rafa Segarra, també creu que aquesta és la fórmula més adequada.

En la mateixa situació estan els Xiquets del Serrallo. La directiva i la tècnica es van reunint cada setmana, però de moment, tampoc han tornat a començar els assajos. La seva intenció és anar a les Decennals, i també portant un pilar, així ho diu Albert Torres, vicepresident. 

Recordem que ja hi ha diverses colles castelleres d’arreu de Catalunya que han renunciat a anar aquesta trobada, i que la colla Joves Xiquets de Valls també va anunciar que la seva intenció era fer un pilar tenint en compte l’actual situació sanitària. 

PUBLICITAT