Les colles tarragonines preparades per fer un gran paper al Concurs

Aquest cap de setmana, la Tarraco Arena Plaça tornarà a acollir l’espectacle casteller més gran del món. Després de 4 anys, el Concurs de Castells tornarà a estar al punt de mira. Ja fa dies que les colles tarragonines assagen les diferents estructures que volen portar a la TAP. Si alguna cosa tenen en comú totes elles, és que les quatre hi van amb tot.

PUBLICITAT

Dissabte tindrà lloc la segona jornada del Concurs de Castells. Cal recordar que la primera es va desenvolupar diumenge passat a Torredembarra on els Castellers de Berga i els Nois de la Torre es van emportar el primer premi ex aequo. En aquesta jornada, hi participaran els Xiquets del Serrallo. Els del barri mariner arriben al concurs amb els castells bàsics de set consolidats i, ara volen fer un pas més, descarregant el 3d8. El cocap de colla dels de la camisa blau marí, Nil Martínez, assegura que afronten el concurs amb molta il·lusió i amb la confiança plena.

Diumenge tindrà lloc la darrera jornada del Concurs de Castells. Després del retrobament dels Xiquets de Tarragona amb els castells de 9 al Primer Diumenge de Festes, aquest cap de setmana volen descarregar per primera vegada dos castells bàsics de nou. L’objectiu dels matalassers passa per completar la tripleta màgica, tal com assegura el seu cap de colla, Alfredo Gonzàlez.

Per altra banda, la Jove de Tarragona vol continuar demostrant que, malgrat l’aturada de dos anys, continua sent una de les millors colles del món casteller. Els del Cos del Bou volen estrenar dos gammes extres: el 2d9fm i el 9d8. El cap de colla dels liles, Jordi Alomà, es mostra satisfet amb la dinàmica d’aquests darrers assajos i assegura que les sensacions són positives.

Pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, el concurs d’enguany serà molt especial. Els del barri cooperativista participaran per primera vegada a la història a la jornada de diumenge per mèrits propis després de descarregar el 3d8 i convertir-se en l’única colla tarragonina que ja ha descarregat el pilar de 6 aquesta temporada. Aquest cap de setmana, podríem veure el seu pilar de 7 i l’estrena del 3d8a. El cap de colla dels verds, David Lobo, explica que el seu gran objectiu és fer un gran paper davant dels més grans.

Així doncs, Tarragona ho té tot a punt per veure els millors castells a la Tarraco Arena Plaça.

PUBLICITAT