Les comparses volen fer alguna activitat extraordinària per recaptar diners

A causa de les pluges intenses que es van produir a la ciutat de Tarragona el dia de Santa Tecla, les comparses de carnaval que organitzen el Tecla Tapa no van poder dur a terme la seva activitat amb normalitat. De fet, aquestes no van poder obrir ni el 23 ni el 24 de setembre i, a més, les fortes pluges van causar desperfectes importants a les diferents carpes.

PUBLICITAT

Cal recordar, que el que recapten d’aquests dies serveix per finançar el carnaval tarragoní i, per aquest motiu, la consellera i portaveu socialista de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha demanat al ple que s’ha celebrat aquest matí, que es trobi una solució per compensar i que aquestes comparses puguin fer una activitat extraordinària i, d’aquesta manera, no perdin diners.

És cert, que des del govern van facilitar els espais dels mercats perquè les comparses poguessin realitzar l’activitat el primer cap de setmana d’octubre, però aquestes, tot i que es van mostrar molt agraïdes, van haver de dir que no per falta de personal.

Una de les responsables de la comparsa Som i Serem Urban Style, la Laura Pérez, assegura que a hores d’ara no han rebut cap més proposta i no saben si podran tirar endavant l’activitat.

Amb tot, esperen que s’arribi a un acord i que, finalment, puguin organitzar alguna activitat per recaptar diners i fer un bon carnaval.

PUBLICITAT